artikel

Credo doet Orbea in Vlaanderen

Fietsen

Credo doet Orbea in Vlaanderen
Orbea, gesitueerd in Mallabia nabij Bilbao, heeft competitieve en recreatieve racefietsen en mountainbikes, en stads- en kinderfietsen in het assortiment.

Het Spaanse fietsenmerk Orbea heeft in de firma Credo een nieuwe agent voor Vlaanderen gevonden. De gerenommeerde fietsenproducent uit Baskenland wil op die manier inspelen op de groeiende vraag en verkoopservice van hun merk in Vlaanderen.

In de firma Credo vonden zij een geschikte partner in bike business. Orbea biedt een zeer compleet gamma van racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen tot kinderfietsen aan. In 2015 bestaat het merk reeds 175 jaar en wordt hun befaamde vlaggenschip de Orca compleet vernieuwd en komt de nieuwe Oiz het Orbea mountainbike gamma aanvullen.

Huisshow Credo en Orbea

De Orbea/Credo huisshow zal in de maand oktober plaatsvinden. Naast de Orbea-fietsen zijn daar ook Casco helmen, Chiba handschoenen en Puky kinderfietsen te zien.

Reageer op dit artikel