artikel

Koga Solacio met schijfremmen

Fietsen

Koga Solacio met schijfremmen
Voor modeljaar 2015 komt de Koga Solacio ook beschikbaar in een versie met hydraulische Shimano schijfremmen die meer remkracht bieden onder alle omstandigheden.

Voor modeljaar 2015 komt de Koga Solacio ook beschikbaar in een versie met hydraulische Shimano schijfremmen die meer remkracht bieden onder alle omstandigheden, waarbij het bovendien minder kracht kost om de remgrepen te bedienen. Het verschil is vooral duidelijk merkbaar bij het rijden met de handen op de remgrepen.

Bij het gebruik van schijfremmen zijn de velgen niet onderhevig aan slijtage en kunnen deze zonder remvlak uitgevoerd worden wat bijdraagt aan het cleane uiterlijk van deze racer. Het frame en de carbon voorvork zijn ontwikkeld voor Shimano’s nieuwe disc brake standaard en hebben bovendien een perfecte integratie van de remleidingen.

Endurance racer

De Solacio is een moderne ‘endurance racer’ met een licht frame van high tech carbonvezels met een duurzame UD carbon afwerking. Het frame is uiteraard helemaal up to date met de nieuwste fietstechnologie en is ontwikkeld met onder meer een tapered headtube en Press Fit BB, carbon uitvaleinden, een uitwisselbare derailleurpat en chain suck protection. De fiets wordt gecompleteerd met onder meer een Shimano Ultegra Compact groep (2 x 11-speed), Mavic Aksium disc wielset en Vredestein Fortezza Duo Comp 25mm banden.

Reageer op dit artikel