artikel

Touractie Isaac

Fietsen

Touractie Isaac
Isaac heeft uit twee ludieke social media initiatieven rondom de Tour de France 2014.

Racemerk Isaac zorgt tijdens deze Tour de France voor veel interactie met haar doelgroep. Het high-end carbon fietsenmerk lanceert tijdens de Tour de France van 2014: Tour de Isaac. Tour de Isaac bestaat uit twee ludieke social media initiatieven.

Deelnemers kunnen door het raden van de etappewinnaar een wieleroutfit van Isaac winnen ter waarde van €150, -. “We challenge you” staat hierbij centraal. Het doel van Tour de Isaac is om op een leuke manier, met een wedstrijd element, het koers inzicht van de winnaar te voorspellen. Men kan tot 20 kilometer van de finish de etappe winnaar raden. Door deze aanpak komt er een levendige dialoog op gang waarbij het web care team van Isaac de deelnemers meerdere malen per etappe voorziet van extra informatie en of tips.

Tour podium

Daarnaast hebben de deelnemers de mogelijkheid om met het tweede social media initiatief een complete Isaac Proton fiets in de wacht te slepen. Deze zal worden verloot onder de deelnemers die de correcte top 3 van het eindklassement in de Tour de France hebben ingestuurd. De Isaac Proton kenmerkt zich door de perfecte combinatie van stijfheid, gewicht en efficiency, kenmerken die ook van belang zijn tijdens de Tour de France. Door een eenvoudig formulier in te vullen waarin men zijn of haar Tour podium kan invullen wordt kans gemaakt op deze high-end fiets te winnen. Gezien de ontwikkelingen in de eerste etappes van de Tour de France zal de inschrijving van dit social media initiatief doorgetrokken worden tot aan de tweede rustdag.

Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/isaac.cycle.

Reageer op dit artikel