artikel

Martin Teeuwen maakt comeback bij Votani

Fietsen

Martin Teeuwen maakt comeback bij Votani
Martin Teeuwen, ex-Batavus, versterkt het salesteam van e-bikemerk Votani. - Foto Tweewieler

Darfon Electronics heeft het salesteam van het nieuwe e-bike merk Votani versterkt met de komst van Martin Teeuwen. Hij is afkomstig van Batavus.

Teeuwen heeft 24 jaar bij Batavus gewerkt en is dus geen onbekende in de markt. De laatste jaren werkte hij als regiomanager voor Batavus maar nam daar, als gevolg van een interne reorganisatie, eerder dit jaar afscheid.

In zijn nieuwe functie als account manager maakt hij zich sterk voor Votani, het nieuwe e-bike merk uit Taiwan, dat sinds enkele maanden op de Nederlandse markt actief is. “Ik ben blij weer zo snel aan de slag te kunnen binnen de fietsbranche. Darfon Electronics is een serieuze producent die met veel ambitie Votani in de markt zet,” zegt Teeuwen. “Het is mooi om met mijn kennis en ervaring mee te bouwen aan een mooi nieuwe e-bike merk.” Teeuwen pakt, samen met Freddy Orie, de sales voor Votani op, dat nog op zoek is naar een derde accountmanager voor de regio Noord.

Reageer op dit artikel