artikel

Giant continueert gefaseerde introductie

Fietsen

Giant continueert gefaseerde introductie
Bij de Giant Product Launch stonden de fietsen fraai gepresenteerd op Sportcentrum Papendal.

Giant heeft zijn nieuwe collectie gepresenteerd op Sportcentrum Papendal. Vele Giant-dealers wisten de weg te vinden naar het sportieve hart van Nederland.

Giant wil van deze Product Launch een jaarlijks terugkerend evenement maken voor de introductie van de nieuwe collectie. Giant gaat daarin door op de al eerder ingeslagen weg waarbij collectiejaren vervallen en introducties gefaseerd zullen plaatsvinden richting de consument.

Veelzijdig programma

De nieuwe collectie werd met enthousiasme bekeken en kon rekenen op veel waardering. Naast het bekijken van de fietsen werden er shows gegeven omtrent de hoogtepunten van de collectie, technische workshops en kon er gefietst worden op de nieuwste collectie racefietsen en mountainbikes. Nederlands Kampioen Mountainbike Michiel van der Heijden was ook aanwezig en gaf een demonstratie op de rock garden; een mountainbikesectie op Papendal die enorme technische vaardigheden vereist.

Giant maakte een korte video-impressie van de Product Launch, zie hieronder.

Reageer op dit artikel