artikel

Bikkel iBee met middenmotor

Fietsen

Bikkel iBee met middenmotor
Wie voor 1 november een Bikkel iBee MT aanschaft, ontvangt daarbij een gratis hotelovernachting.

De Bikke iBee MT is het nieuwste model van Bikkel Bikes, het fietsmerk van Louis Verwimp BV. De nieuwe iBee is uitgevoerd met een lichtgewicht en krachtige middenmotor. Kopers van een iBee MT die de e-bike voor 1 november aanschaffen, ontvangen een gratis overnachting in een kwaliteitshotel daarbij.

Bikkel bikes heeft in samenwerking met Apollo Hotels & Resorts deze ludieke actie samengesteld voor alle kopers van een Bikkel ibee MT. Bij elke Bikkel ibee MT die tot en met 1 november wordt aangeschaft, zit een voucher voor een heerlijk weekendje weg. De gratis overnachting is voor twee personen, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Reageer op dit artikel