artikel

Gazelle Impulse Speed

Fietsen

Gazelle Impulse Speed
Door zijn snelheid en actieradius is deze Gazelle een prima alternatief voor de auto en ideaal voor het woon-werkverkeer.

De Gazelle Impulse Speed is een extra sterke elektrische fiets, waarmee een snelheid van 40 kilometer per uur met ondersteuning mogelijk is. Door zijn snelheid en actieradius is deze Gazelle een prima alternatief voor de auto en ideaal voor het woon-werkverkeer.

De accu is laag bij de grond gemonteerd en de krachtige elektromotor bevindt zich bij het kettingwiel. Door de plaatsing van deze componenten ligt het zwaartepunt van de Gazelle Impulse Speed laag en centraal. Daardoor is de fiets wendbaar en heeft hij een natuurlijk rijgedrag.

70 Nm trekkracht

De motor levert veel trekkracht (70 Nm), zodat de fiets snel op gang komt en ook geschikt is voor tochten in heuvelachtig terrein en over bruggen en viaducten. En door zijn grote capaciteit (612 Wh / 17Ah) biedt de accu een riante actieradius. Alle componenten van de Gazelle Impulse Speed zijn aangepast aan het grotere vermogen van deze fiets en de hogere snelheden die bereikbaar zijn. Gazelle monteert een XT-groep met tien versnellingen, SLX-shifters en hydraulische Magura MT4/MT2-schijfremmen.

Shift Sensor Technology

Schakelen verloopt extra soepel dankzij de Shift Sensor Technology. De sensor detecteert de bewegingen van de schakelkabel en geeft een signaal dat ervoor zorgt dat de ondersteuning van de elektromotor kort wordt onderbroken. Andere sensoren meten de rotatiesnelheid van de pedalen, de kracht die de berijder uitoefent op de pedalen en de snelheid van de fiets. Op basis daarvan past het systeem de mate van ondersteuning door de elektromotor aan.

Helm cadeau

De Gazelle Impulse Speed is leverbaar in de kleur Granite Grey en de eerste vijftig kopers krijgen er desgewenst een Bell Intersect-helm bij cadeau! De prijs is € 3.399,- inclusief een 17 Ah accu.

Reageer op dit artikel