artikel

KBikes verwerft Pivot Cycles

Fietsen

KBikes verwerft Pivot Cycles
Pivot Cycles bouwt een veelzijdige lijn mountainbikes. Op de foto de Pivot LES 275.

KBikes.nl is importeur geworden van Pivot Cycles mountainbikes voor Nederland en België. Naast Pivot Cycles is KBikes.nl ook dealer van Lee Cougan, Commencal, Definitive, Fausto Coppi, Gitane, Puch, Gepida, en Evobike. De importeur is op zoek naar dealers.

Fred van den Broek van Kbikes: “Op dit moment zijn wij nog een internetpartij. We hebben van Pivot Cycles niet alleen de verkoop verworven, maar ook de import en de distributie. Eenieder die nu een aanvraag zal doen bij Pivot Cycles in de Benelux, zal bij KBikes.nl terecht komen. We zoeken dealers zowel in Nederland als België, bij voorkeur met een fysieke winkel.”

Veelzijdige mountainbikes

Pivot Cycles bouwt mountainbikes, waarbij de veelzijdigheid door de gehele lijn van Pivot Cycles loopt, van de Mach’s, Firebird 275, LES en de Phoenix DH World Cup downhill fiets en M4X die naar de top van de World Cup raceten en de Amerikaanse Kampioenschappen wonnen. Het resultaat is een hele lijn van fietsen die veel controle bieden en uiteindelijk de fietser laten genieten van de rit.
Alle Pivot Cycles modellen zijn te vinden op de site van KBikes.

Reageer op dit artikel