artikel

Union Flow zelf stylen

Fietsen

Union Flow zelf stylen
Qua uitstraling is de Union Flow een sportieve stadsfiets. Het strakke zilveren spatbord geeft de fiets een eigenwijs karakter.

Een van de nieuwe modellen in de collectie stadsfietsen van Union is de Union Flow. Een robuuste, no-nonsense fiets met een retro-effect. De zit van de Flow is actief door de speciale geometrie.

Qua uitstraling is de Union Flow een sportieve stadsfiets en heeft alle kenmerken die daarbij horen; een gesloten kettingkast en banden met anti-lek bescherming. Verder is de fiets voorzien van een Axa solid plus veiligheidsslot met mogelijkheid om een insteekketting in hetzelfde slot te doen. Het strakke zilveren spatbord geeft de Union fiets een eigenwijs karakter.

Design It Yourself

Je kunt van de Flow je eigen fiets maken door een voor- en/of achterdrager te laten monteren in zilver of zwart, in dezelfde stijl als de fiets. Zo maak je van de Flow ook in een handomdraai een praktische transport-fiets en kan er nog eens iemand achterop springen.

Twee uitvoeringen

De Union Flow is er in twee uitvoeringen. Een sportieve uitvoering met drie versnellingen en handremmen en voor mensen die meer basic willen, is er een versie met terugtraprem. De kleuren maken de look verder af. Het herenmodel is verkrijgbaar in zwart, petrol en grijs; het damesmodel in lichtgroen, antraciet-grijs of grijs-blauw. De consumentenadviesprijs van de Union Flow is € 349,- tot € 455,-.

Reageer op dit artikel