artikel

Janice ontwerpt Cortina-fiets

Fietsen

Janice ontwerpt Cortina-fiets
BN-ers ontvingen de Janice for Cortina-fiets uit handen van de ontwerper.

Modeontwerper Janice heeft eerder dit jaar voor lifestyle fietsmerk Cortina vier modeoutfits ontworpen, die perfect aansluiten bij de vier stijlgroepen van Cortina-fietsen. Nu is hij een nieuwe uitdaging aangegaan door een ontwerp te maken voor een fiets.

Tegelijk maakte hij een ontwerp voor zijn eigen fiets. Van deze limited edition zijn er slechts 100 gemaakt. De eerste vier fietsen werden op vorige week uitgereikt aan Kim-Lian van der Meij, Liza Sips, Quinty Trustfull en Eva Simons. In café Dante in Amsterdam ontvingen deze BN-ers de Cortina-fiets uit handen van de ontwerper. In de uitzending van Shownieuws werd Renate Verbaan verrast met het vijfde exemplaar.

Leatherlook spatborden met spikes

De Janice for Cortina fiets in de kleur ‘aluminium brushed’ is voorzien van vele opvallende details. ‘Alles voor de fashion!’ aldus de enthousiaste Janice. De fiets heeft leatherlook spatborden met opvallende spikes. Daarnaast is het model voorzien van een hoog chromen stuur en de rem- en versnellingskabels zijn versierd met kralen in staalkleur. Het fiets wordt uitgebracht in een damesmodel, voorzien van zeven versnellingen en handremmen.

Reageer op dit artikel