artikel

Riese & Müller BlueLABEL Charger wint Red Dot Award 2014

Fietsen

Riese & Müller BlueLABEL Charger wint Red Dot Award 2014
De BlueLABEL Charger van Riese & Müller heeft een Red Dot Award 2014 gewonnen.

Het model Charger van Riese & Müllers tweede merk Bluelabel wint dit seizoen zijn tweede designprijs. Na de Eurobike Gold Award is het nu de Red Dot Design Award 2014 voor zijn product design.

De Charger is het sportiefste model binnen Riese & Müllers tweede merk BlueLABEL. Het design is duidelijk en dynamisch en verenigt stijl met een hoge mate aan functionaliteit. Deze winnaar wordt in zijn puurste vorm uitgevoerd met een Gates Carbon Belt Drive (carbon riemaandrijving). De e-bike overtuigde daarmee de veertig experts, die dit jaar 4.815 inzendingen uit 53 landen beoordeelden. De Red Dot Award is een internationale designprijs en wordt door het Design Centrum in

Nordrhein-Westfalen uitgereikt.

Belangrijke onderscheiding

De beider oprichters, Markus Riese en Heiko Müller, zijn zeer enthousiast door het winnen van een tweede designprijs voor het topmodel van BlueLABEL: “We zijn verheugd met deze belangrijke onderscheiding. De Charger Hybrid wordt niet alleen door de jury goed beoordeeld, ook de afzet binnen de vakhandel laat zien hoe geliefd deze fiets is.”

Reageer op dit artikel