artikel

Vemer stopt met Bikelicious

Fietsen

Vemer stopt met Bikelicious
André Vemer heeft bij Blomson International gewerkt en daarna voor UltraMotor, Nirve, en lifestylemerk Johnny Loco.

André Vemer stopt met Bikelicious, leverancier van het merk Standaard, om zich volledig op een nieuwe uitdaging te storten. Vemer heeft negen jaar bij Blomson International gewerkt en heeft daarna voor verschillende merken gewerkt, zoals UltraMotor, Nirve en tot voor kort als extern adviseur voor lifestylemerk Johnny Loco. Per 1 februari zijn ook zijn werkzaamheden voor Johnny Loco geëindigd.

Vemer: “Na tweeëneenhalf jaar met veel plezier binnen het sales- en managementteam van Johnny Loco te hebben meegedraaid is mijn taak voldaan. In eerst instantie heb ik het verkoopteam gereorganiseerd. Daarna heb ik het management van advies gediend. Nu staat er een team dat op eigen kracht de toekomst tegemoet kan gaan. Johnny Loco heeft met de verleden jaar nieuw gepresenteerde lijn en een fris verkoopteam de goede lijn te pakken voor de komende tijd.”

Bikelicious verleden tijd

Vemer kondigt aan tegelijkertijd te gaan stoppen met Bikelicious, het bedrijf dat hij in 2010 heeft opgericht en waarvan hij eigenaar was. Met Bikelicious zette hij per 1 januari 2013 het 60 jaar oude, van origine Amsterdamse merk Standaard, opnieuw in de markt. Doel was van Standaard weer een bekende naam te maken in het Nederlandse straatbeeld. Het is onduidelijk of Standaard als merk blijft bestaan.

Reageer op dit artikel