artikel

Gransier partner van General Bikes

Fietsen

Gransier partner van General Bikes
Gransier Bike Parts gaat de producten van lifestyle fietsenproducent General Bikes distribueren.

General Bikes heeft een verregaand samenwerkingsverband met Gransier Bike Parts gesloten. Een van de lifestyle merken van General Bikes is Cheetah, de opvolger van het merk Create, dat niet meer bestaat.

Gransier Bike Parts zal de producten van lifestyle-fietsenproducent General Bikes gaan distribueren. “Er zijn nu dus drie distributiekanalen voor de producten van General Bikes, voor de Benelux: Bikebizz van eigenaar Willem Smits, daarnaast groothandel Gransier Bike Parts, en General Bikes zelf en daarmee kunnen we de markt voldoende bedienen,” aldus mede-eigenaar General Bikes Floris van Heteren.

Compleet aanbod Gransier

Dolf Gransier, eigenaar van Gransier Bike Parts: “Ik heb Floris nu al een aantal jaren hard zien werken en hij heeft iets moois en serieus neergezet. Lifestyle fietsen en onderdelen ontbraken in ons assortiment, en dit past dus uitstekend bij Gransier. Het aanbod voor onze klanten is hiermee compleet.”

Per direct beschikbaar

De 2014-collectie is vanaf nu beschikbaar, en alle nieuwe modellen staan op de website van General Bikes. Gransier organiseert 16 februari in haar fonkelnieuwe pand van 4.500 vierkante meter in Heerlen een grote huisshow. Daar zal de permanente showroom met de 2014-collectie te bezichtigen zijn.

Reageer op dit artikel