artikel

Good Design Award 2013 voor TDR Bikes

Fietsen

Good Design Award 2013 voor TDR Bikes
TDR FLΦX en FLΦXX fietsen hebben een Good Design Award van het Chicago Athenaeum Design Museum gekregen in de categorie ‘Sports and Recreation’.

TDR Bikes ontving deze week een Good Design Award van het Chicago Athenaeum Design Museum voor de TDR FLΦX en FLΦXX fietsen in de categorie ‘Sports and Recreation’. Het Chicago Athenaeum Design Museum organiseert deze Award verkiezingen vanaf 1950 en is daarmee de oudste verkiezing in zijn soort.

Chicago’s museum, dat als ondertitel heeft museum voor Architectuur en Design, organiseert de Good Design Awards in samenwerking met het European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Gekeken wordt naar innovaties op het gebied van design, maar ook naar duurzaamheid, creativiteit, merkpositionering, ecologisch verantwoord design, het menselijke aspect in een ontwerp, toepassing van materialen, technologie, grafische vormgeving, en verpakking.

Bijdragen aan welzijn

Alle ingezonden producten moeten minstens twee jaar geleden zijn ontworpen, of al twee jaar in productie zijn. Een van de cruciale factoren bij de selectie is of het product of ontwerp wezenlijk kan bijdragen aan de maatschappij en het welzijn van mensen kan verbeteren door zijn ontwerp.

Reageer op dit artikel