artikel

Primeur training Bosch high speed systeem

Fietsen

Primeur training Bosch high speed systeem
Riese&Müller biedt zijn Nederlandse dealers een extra training waarin ook de high speed motor van Bosch wordt behandeld.

Riese&Müller biedt voor zijn Nederlandse dealers een primeur. In een extra ingelaste training op 5 februari wordt ook de high speed motor van Bosch behandeld. De training wordt gegeven door een trainer van Bosch zelf.

In de extra training, die een volledige dag beslaat en volgende week woensdag plaatsvindt in Barneveld, zal naast de verschillen tussen de Bluelabel Active en de Performance lijn, ook worden gekeken naar de specificaties van de high speed motor. Dealers die geïnteresseerd zijn hier meer over willen weten, kunnen zich melden op academy@r-m.de.

Reageer op dit artikel