artikel

Nieuw merk Kemo in Tour de France

Fietsen

Nieuw merk Kemo in Tour de France
Het merk Kemo bestaat nog geen zes maanden en neemt al deel aan de Tour de France 2014.

Op de Velofollies, 17-19 januari, werd Kemo in de Benelux voor het eerst gepresenteerd. Kemo is het nieuwe Zwitserse fietsenmerk van Ermanno Comalli en zijn broer, ook de eigenaren van het merk Kuota. Bij het Franse team Bretange-Seche rijden onder andere de broers Feillu op het nieuwe Zwitserse merk Kemo.

De Kemo-fietsen zijn ontworpen in Zwitserland en worden geassembleerd in Italië, waar de productietechnologie op een hoog niveau staat. Het merk wil een grote speler in de wereldwijde fietsmarkt worden. De broers Comalli hebben met Kuota al veel ervaring in de ontwikkeling van carbonvezels en het produceren van carbon frames.

Jongste merk in de Tour

Opmerkelijk is dat het merk Kemo nog geen zes maanden bestaat en direct op het hoogste niveau actief is met als kers op de taart de deelname aan de Tour de France 2014. Het geeft blijk van het enthousiasme en de grote ambitie van het jonge merk.

B-impact

Ron Bussels van B-impact is exclusief sales agent voor Kemo in de Benelux. De eerste fietsen zullen midden februari aan de dealers worden uitgeleverd. Vooral voor het Kemo R5 model verwacht B-impact veel dankzij de zeer goede en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Reageer op dit artikel