artikel

Gocycle versterkt inzet op Nederlandse markt

Fietsen

Gocycle versterkt inzet op Nederlandse markt
Het nieuwe 2014-model van Gocycle wordt geleverd met een innovatieve standaard.

Het in Londen gevestigde Karbon Kinetics Ltd. (KKL), producent van de bekroonde elektrische tweewieler Gocycle, gaat voor Nederland samenwerken met een nieuwe sales agent en een nieuwe marketing partner. Hiermee versterkt KKL de marktbewerking voor Gocycle. De productie van de lichtgewicht e-bike gebeurt bij IdealBike in Polen, waarmee het kwaliteitslabel ‘Made in Europe’ wordt gegarandeerd.

De nieuwe sales representative is Fabian Hardjoprajitno van Buycycle, die naast Wim Klootwijk van Green Speed Company, zich zal gaan bezighouden met de verkoop van Gocycle. Gocycle zal exclusief door dealers worden verkocht. Er is geen directe verkoop aan consumenten.

Lifestyle winkels

Naast de traditionele fietsendealers zal Gocycle toenadering zoeken tot speciale lifestyle winkels en interessante segmenten zoals jachthavens, camping en caravan, particuliere luchtvaart, luxe hotels en vakantiehuizen.

Nieuwe pr- en marketingpartner

Erwin Derksen (eigenaar Edwords & Edsense, voorheen werkzaam bij Blomson International) is Gocycle’s nieuwe pr- en marketingpartner voor de Nederlandse markt. Hij heeft gewerkt met verschillende fietsmerken zoals Montego fietsen, BeOne Bikes, en kleding- en accessoiresmerken zoals Etxeondo, Catlike, Giro en Edco. Derksen zal Gocycle helpen met het ontwikkelen van een marketingaanpak die resulteert in meer online en offline zichtbaarheid.

Model 2014 € 2.999,-

Gocycle prijst haar 2014 model op € 2.999,- inclusief btw. Dit model wordt geleverd met een gratis innovatieve standaard. De bekroonde, lichtgewicht (15,6 kg) elektrische Gocycle die ontwikkeld is door een voormalig F1 ontwerptechnicus heeft een innovatief naadloos design, en torsiesensor -pedalen die de elektrische motor activeren. De Gocycle kan compact worden opgeborgen, is draagbaar en biedt gebruiksgemak voor de reiziger in een stedelijke omgeving.

Reageer op dit artikel