artikel

Fins merk Pelago naar Nederland

Fietsen

Fins merk Pelago naar Nederland
Unieke lifestyle fietsdesigns van het Finse merk Pelago Bicycles.

Er is een mooi nieuw fietsmerk bijgekomen in Nederland, het merk Pelago. Het gaat om een bijzonder bedrijf opgezet door twee jonge Finse broers die unieke lifestyle fietsdesigns maken volgens authentiek recept met handgemaakte frames en zeer mooi afgemonteerd met hoogwaardige componenten.

De fietsen zijn te zien bij Fietsenmakerij Jeroen aan de Kastanjeweg 20 in Amsterdam. Hier kunnen de urban lifestyle fietsen geprobeerd en geproefd worden. Fietsenmakerij Jeroen importeert de fietsen rechtstreeks vanuit het Finse Varasto, waar de productie en shop van Pelago Bicycles is gevestigd.

Fietsen’maker’

Fietsenmakerij Jeroen wordt gerund door Jeroen die sinds zijn achttiende jaar al veel fietsen heeft gemaakt, vermeldt hij op zijn website. ‘Speciale, gewone, oude en nieuwe en van race tot transportfietsen. Begonnen in Amsterdam bij ’t Mannetje op de Frans Halsstraat 35 en de laatste jaren in Barcelona Bike Tech. Nu ben ik terug in Amsterdam, mijn eigen winkel geopend.’

Reageer op dit artikel