artikel

Antidiefstalbeveiliging Sparta ION

Fietsen

Antidiefstalbeveiliging Sparta ION
Zodra het display van de Sparta ION wordt gehaald, kan er niet meer elektrisch worden gereden.

De elektrische fiets is populair en wordt helaas ook bij fietsendieven steeds populairder. Sparta heeft de Sparta ION daarom voorzien van een unieke antidiefstalbeveiliging die diefstal onaantrekkelijk maakt.

Zodra het display van de fiets wordt gehaald, kan er niet meer elektrisch worden gereden. De intelligente ION software koppelt het display, de accu en de motor aan elkaar. Hierdoor is het niet mogelijk om zonder tussenkomst van de Sparta dealer een ander display te plaatsen of een ander elektronisch onderdeel te vervangen.

Registratie

Doordat elke Sparta ION fiets wordt geregistreerd, kan alleen de rechtmatige eigenaar voor vervanging of reparatie bij de Sparta dealer terecht. De Sparta ION is bij diefstal dus zowel als fiets, maar ook als losse onderdelen waardeloos geworden.

Reageer op dit artikel