artikel

Thompson op huisshow Flier Ede

Fietsen

Thompson op huisshow Flier Ede
Flier is sinds 2011 importeur van het oorspronkelijk Belgische Thompson, en verantwoordelijk voor de distributie in Nederland.

Tweewielergroothandel Flier uit Ede geeft dit najaar een twee weken durende show om de nieuwe collectie van Thompson te introduceren. Deze show zal plaatsvinden in de tijdelijke Thompson-showroom in Ede, van maandag 28 Oktober tot en met vrijdag 8 november.

Flier is sinds 2011 importeur van het oorspronkelijk Belgische Thompson, en verantwoordelijk voor de distributie in Nederland. Sinds vorig jaar levert Thompson ook fietsen met de Bosch middenmotor, en het topstuk onder deze e-bikes is de Thompson Voltage met de automatische Nuvinci Harmony naaf. Tijdens de show zal de vernieuwde versie van de Voltage Nuvinci aan de vakhandel getoond worden. Er zijn voldoende Voltages op voorraad om iedereen een proefrit te laten maken.

Race en ATB

De basis van Thompson zijn racefietsen en ATB’s, en deze zijn nog altijd prominent aanwezig in het assortiment. Vandaar dat ook de nieuwe racefietsen en ATB’s in de spotlights zullen staan, en met name de nieuwe 27.5″ ATB’s. Wat de sportfietsen van Thompson uniek maakt, is de mogelijkheid om bij verschillende modellen het frame zelf te ontwerpen. Dit jaar is een volledig nieuwe kleuren-configurator ontwikkeld, zodat de consument heel eenvoudig zijn droomfiets kan samenstellen.

Urban

De stadsfietsenlijn van Thompson is ook uitgebreid, onder andere met de komst van de nieuwe lifestylefiets Country Cruiser naast de bestaande Urban Cruiser. Van de Urban Cruiser is een zeer speciale Limited Edition ontwikkeld, die tijdens de show gepresenteerd zal worden.

Leveranciers

Enkele leveranciers van Flier, zoals Basil, Continental, New-Looxs en Beta Workwear, zullen ook aanwezig zijn om hun nieuwe collectie aan de dealers te showen. De show is op afspraak te bezoeken tijdens de openingsdagen(28 oktober tot 8 november), maar op maandag 28 oktober en maandag 4 november is er een vrije inloop en is iedere geïnteresseerde tweewielerspecialist welkom.

Op www.thompson-fietsen.nl is nog meer informatie te vinden.

Reageer op dit artikel