artikel

Marianne Vos met Liv/giant op Bike Motion

Fietsen

Marianne Vos met Liv/giant op Bike Motion
Op vrijdagmiddag 11 oktober 2013 is Marianne Vos op de Giant-stand aanwezig en presenteert ‘haar’ gepersonaliseerde fiets.

Tijdens de Bike MOTION presenteert Liv/giant de nieuwe ‘Envie Advanced Liv limited Marianne Vos’. Met deze speciale editie racefiets viert Liv/giant het succes van de Olympisch en kersverse wereldkampioene. Op vrijdag 11 oktober wordt het unieke exemplaar door de naamgeefster gepresenteerd.

De Envie Advanced Liv heeft alle eigenschappen die refereren aan Olympisch en wereldkampioene Marianne Vos. Van de uitvoering van de fiets tot aan de details in het frame. Zo is een symbool van een Vos verwerkt in het design en is er eveneens speciaal voor de dames bijpassende kleding ontwikkeld, als inspiratie voor het vrouwenwielrennen.

Marianne Vos presenteert haar fiets

Op vrijdagmiddag is Marianne Vos op de Giant-stand aanwezig en presenteert ‘haar’ gepersonaliseerde fiets. Aansluitend wordt zij geïnterviewd en neemt ze de tijd voor een signeersessie met haar fans. Naast Marianne is onder andere Belkin Pro Cycling Team-renner Tom-Jelte Slagter aanwezig.

Giant aanwezig op testparcours

Nieuw op de Bike Motion is een ruim opgezet testparcours dat de mogelijkheid biedt om mountainbikes te testen. Giant is ook aanwezig op dit testparcours. Test hier een selectie van de nieuwe 27,5” mountainbikes en elektrische mountainbikes. Daarnaast is de Tacx-competitie terug op de agenda en zijn er volop signeersessies en meet & greets met diverse Giant-sporters. Ook is er een ‘petje op, petje af’-wedstrijd en verschillende andere activiteiten waarmee prijzen zijn te winnen.

Line-up Giant topsporters zaterdag

Ook in het weekend kunnen wielerliefhebbers oog in oog komen te staan met Giant-kampioenen. Zo wordt zaterdag het Giant XCO Pro Team vertegenwoordigd door Michiel van der Heijden, Nederlands kampioen en derde op het WK en wereldbeker, en wereldkampioene Jolanda Neff. En namens het Giant Development Team is Annemarie Worst, winnares van de topcompetitie en zevende op het EK, van de partij, alsook het jonge talent Jesper Slik, Nederlands kampioen U23.

Line-up Giant topsporters zondag

Zondag staat niemand minder dan Belkin-renner Stef Clement op de stand en vertelt zeilster Marit Bouwmeester, winnares Olympisch zilver in Londen, over de link tussen zeilen en fietsen.

Reageer op dit artikel