artikel

BMX rijders Redline halen medailles in Londen

Fietsen

Twee BMX rijders van Redline behaalden een medaille tijdens de afgelopen Olympische Spelen in Londen. Met als hoogtepunt voor Nederland natuurlijk de bronzen medaille van Laura Smulders bij de BMX wedstrijden.

BMX rijders Redline halen medailles in Londen
BMX rijders Redline halen medailles in Londen

Redline is het BMX fietsmerk van de Accell Group. Naast Laura Smulders won Sam Willoughby uit Australië een zilveren medaille bij de heren. “Door de jaren heen hebben onze renners gewonnen in vrijwel elke editie van nationale en internationale evenementen, maar een medaille voor zowel een vrouw als een man op de Olympische Spelen is echt iets heel bijzonders!”, aldus  Chuck Hooper, voorzitter van Seattle Bike Supply/Redline. “Nog belangrijker voor ons is het feit dat we elf BMX Olympiërs hadden uit acht verschillende landen die op een Redline fietsen reden. We zijn erg trots op al onze rijders die deelnamen aan de Olympische Spelen, ze zijn allen uitstekende sporters! “

Accell Group trots
René Takens, CEO van Accell Group voegt toe: “Wij van de Accell Group zijn ook erg trots op onze Olympiërs en hun successen. Wij willen bij Accell internationaal betrokken zijn bij alle disciplines van fietsen en geven onze steun zowel in financiële zin als met vooraanstaande technologie.”.

Reageer op dit artikel