artikel

Nieuwe modellen Cortina gekozen

Fietsen

ZWOLLE – In de modellenwedstrijd van Cortina zijn de vijf nieuwe gezichten gekozen. Na een inschrijfronde met vele aanmeldingen, verschillende stemrondes met in totaal 13.000 stemmen, juryberaden en een spannende eindstrijd zijn Cristiana, Stephanie en Anne-Floor bij de dames en Franklin en Stefan bij de mannen hét nieuwe gezicht van Cortina.

Nieuwe modellen Cortina gekozen

Het publiek heeft massaal gestemd op zijn of haar favoriete model. Het publiek had elke ronde 50% stemrecht. De jury, bestaande uit een topdesigner, een fotograaf, reclamebureau en Cortina, heeft daarna gekeken wie het beste bij het lifestyle fietsenmerk past. Daarnaast wilden zij verschillende types, die passen bij de vijf fietsen in de nieuwe collectie. Ook zij gaven percentages aan de modellen.

 

Professionele fotoshoot voor de winnaars

De winnaars mogen een professionele fotoshoot doen voor Cortina, waarbij ze de nieuwe fietscollectie showen. Zij dragen hierbij een design van een bekende topdesigner. Deze topdesigner heeft voor de Cortina fietsen speciale kledingontwerpen gemaakt. Tevens krijgen de foto’s van de winnaars een prominente rol in de campagne van Cortina.

Reageer op dit artikel