artikel

lief! lifestyle gaat experience center openen

Fietsen

MOLENAARSGRAAF – Het succesvolle merk Lief! lifestyle gaat na de zomer een voormalig magazijn in Sliedrecht verbouwen tot een experience center. Hier kunnen klanten artikelen afhalen en retourneren. Tevens zal er een servicepunt voor internetklanten gerealiseerd worden. In het experience center wordt het totale lief! assortiment getoond, dus ook de lief! fietsen zullen er te zien zijn.

lief! lifestyle gaat experience center openen

Daarnaast gaat lief! lifestyle de grens over. Samen met licentiepartner Ten Cate heeft lief! lifestyle een salesteam opgezet om vanaf 1 juli te beginnen met de verkoop van lief! onder- en bovenkleding. Daarnaast gaat de Duitse versie van de lief! website deze zomer online en heeft lief! het voornemen om in 2013 een flagshipstore en diverse shop-in-shops te openen. De lief! fietsen blijven alleen verkrijgbaar via de Nederlandse en Belgische tweewielerspeciaalzaken.

Reageer op dit artikel