video

VIDEO: testparcours succes op E-bike Xperience

Evenementen 3256

VIDEO: testparcours succes op E-bike Xperience
Bezoekers trotseerden de sneeuw en kou en hebben op één van de drie indoor e-bike testparcours hun potentiele nieuwe e-bike uitvoerig getest. Foto Jaarbeurs

In de Jaarbeurs in Utrecht vond afgelopen weekend de E-bike Xperience plaats. Er kwamen 19.759 bezoekers naar de twee beurzen Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience die tegelijk plaatsvonden. Veel bezoekers hebben op een van de drie indoor e-bike testparcours een e-bike getest en samen legden zij ruim 40.000 kilometer af.


Langs het 1,5 km lange testparcours stonden zo’n 40 aanbieders van e-bikes om hun fietsen door het publiek te laten testen en tips en uitleg te geven. Tijdens deze tweede editie van E-bike Xperience gaven deelnemers aan dat ze duidelijk merkten dat bezoekers zich goed hadden voorbereid en dat ze veel specifieke vragen kregen.

Editie 2018 met Bike MOTION

De volgende editie van E-bike Xperience vindt plaats van 2 tot en met 4 maart 2018, tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs. Ook vindt dan de sportieve fietsbeurs Bike MOTION plaats. De combinatie van deze drie beurzen betekent dé start van het fietsseizoen in de Jaarbeurs. Meer informatie is te vinden via www.e-bikexperience.nl.

Reageer op dit artikel