video

VIDEO: Virtuele rit bij Focus op dealerevent Pon

Evenementen 1222

Pon.bike organiseerde een grootschalig internationaal dealerevent in Morzine, Frankrijk, met veel beleving. De virtuele downhill en race trails die konden worden ‘gereden’ bij Focus gaven een paar spannende en voor omstanders hilarische momenten. Patrick Brakman en Stefan van Neptunus Tweewielers uit Cadzand waagden zich aan een virtuele rit, evenals Annemarie Visser, adjunct-hoofdredacteur Tweewieler.

VIDEO: Virtuele rit bij Focus op dealerevent Pon
De merken Gazelle, Union, Cervélo, Santa Cruz, Focus, Kalkhoff, Univega, Rixe en BBB Cycling hielden een grootschalig internationaal dealerevent in Morzine, Frankrijk. Foto's Pon.Bike

Pon.Bike Morzine (P/B/M) is een laagdrempelig evenement waarbij dealers in een ontspannen setting de modellen van hun merken kunnen ervaren. De happening heeft een geweldige sfeer, met testritten en een gevarieerd aanbod in techniek- en marketingtrainingen. Bovendien biedt het de dealers ook volop gelegenheid om elkaar persoonlijk te spreken en hebben vertegenwoordigers van merken veel tijd voor hun dealers. Die laagdrempeligheid en toegankelijkheid is de sleutel tot het succes van het event. De virtuele rit bij Focus op de stand verhoogt de goede stemming.


Meer (internationale) dealerevents

Het P/B/M (Pon.Bike Morzine) event is een event dat drie weken duurt, van 15 juni t/m 4 juli. Op die datum raast de Tour de France door Morzine heen. Het P/B/M is onderdeel van de strategie van Pon om zich in 2016 te concentreren op meer (internationale) events voor dealers.

Ook dealerevents per merk

De merken/producenten houden daarnaast ook hun eigen dealerevenementen, zoals de eigen ‘Bike Expo’ van Derby Cycle, in de fabriek in het Duitse Cloppenburg, of de Sneak Preview van Gazelle eind juni in het Gazelle Experience Center in Amersfoort, en preview op 5 september.

Meer over P/B/M en toekomstvisie Gazelle in Tweewieler magazine augustus/Tweewieler digitaal magazine.

 

Reageer op dit artikel