nieuws

Europese handelsvereniging organiseert dealertrip naar Chinese e-bike fabrikanten

Evenementen 819

Om Europese elektrische fietsdealers een beter inzicht te geven in de Chinese e-bike activiteiten organiseert LEVA-EU een dealerreis. De eerste LEVA-EU ‘E-bike Dealer Trip To China’ vindt plaats van 3 tot 10 november 2019. De reis is uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten, die in de fietsindustrie werkzaam zijn.

Europese handelsvereniging organiseert dealertrip naar Chinese e-bike fabrikanten

LEVA-EU is de enige handelsvereniging in Europa die werkzaam is voor de sector Light, Electric Vehicle (LEV), inclusief elektrische fietsen. De voornaamste doelstelling van LEVA-EU is contact leggen tussen bedrijven, landen en continenten.

Bezoek aan Bafang en Phylion

China is een belangrijke speler in de markt van e-bikes. Door het uitgebreide netwerk kan LEVA-EU de dealers en hun leveranciers inzicht geven in de Chinese e-bike-activiteiten.

Bekende namen als Bafang (motoren), Phylion en Worldpower (batterijen) openen tijdens de reis hun deuren om de Europese e-bike dealers te verwelkomen voor een bezoek aan hun fabrieken. Verder zal de groep een bezoek brengen aan TAILG, een producent van hoogwaardige e-bikes, maar ook elektrische bromfietsen en e-motorfietsen. Een andere bekende naam op het programma is Dahon, terwijl er ook een bezoek aan een fabrikant van elektrische scooters is gepland.

Combinatie zaken en plezier

De reis is een combinatie van zakendoen en plezier en biedt voldoende tijd om te verkennen en te genieten van de Chinese cultuur en keuken in Suzhou en Hongkong. De reis is ook een mooie gelegenheid om collega’s uit verschillende delen van Europa te ontmoeten en onderling ideeën uit te wisselen over hun e-bike activiteiten.

Incentive richting dealers

De LEVA-EU E-Bike Dealer Trip biedt distributeurs ook de mogelijkheid een incentive te geven aan hun dealers. Door samen met hun dealers deel te nemen aan deze reis, zal dit ongetwijfeld de onderlinge relatie versterken. LEVA-EU organiseert deze e-bike dealer trip 2019 in samenwerking met Nieuwsfiets.nu.

Bijna all inclusive

De reis is bijna all inclusive met vluchten (Amsterdam – Hongkong), alle transporten in China, hotels en maaltijden. De reis van en naar Amsterdam is het enige dat deelnemers zelf moeten regelen. De LEVA-EU e-bike dealer trip is scherp geprijsd op € 2.175,- per persoon, verblijvend in een tweepersoonskamer. LEVA-EU-leden genieten een korting van 10%. Geïnteresseerde dealers en leveranciers dienen zo snel mogelijk te boeken omdat het aantal plaatsen beperkt is. Alle verdere details en het registratieformulier vindt u op de site van LEVA-EU.

 

 

Reageer op dit artikel