nieuws

Ruim 30.000 deelnemers Fiets naar je Werk Dag verwacht

Evenementen 381

Voor de dertiende Fiets naar je Werk Dag, op donderdag 23 mei, verwacht initiator FiscFree ruim 30.000 deelnemers.

Ruim 30.000 deelnemers Fiets naar je Werk Dag verwacht

Vorig jaar meldden ruim 22.000 deelnemers zich aan voor de Fiets naar je Werk Dag. Meer dan 1.000 werkgevers omarmden het evenement.

Nieuwe fiets verloot onder deelnemers

Deelnemers maken als ze zich registreren op www.fietsnaarjewerkdag.nl kans op prijzen. De hoofdprijs is een nieuwe fiets die wordt verloot onder alle deelnemers. FiscFree hoopt samen met werkgevers op deze manier de fiets nog meer onder de aandacht te brengen als vervoermiddel naar het werk bij werkend Nederland.

Cycling out of Poverty

Nieuw dit jaar is dat deelnemers de Stichting Cycling out of Poverty (CooP-Africa) kunnen steunen. Bij aanmelding voor de Fiets naar je Werk Dag rekent de organisatie uit hoeveel een deelnemer die dag gemiddeld bespaart op autokosten. Deze besparing kan de fietser direct doneren aan CooP-Africa.

De organisatie ondersteunt met het project Bike4Work CooP-Africa kleine ondernemers in Oeganda en Kenia met fietsen. Elke € 100 is goed voor 1 fiets. Elke fiets helpt vervolgens een ondernemer en zijn of haar gezin om meer inkomsten te genereren, zodat ze hun levensstandaard kunnen verbeteren.

Reageer op dit artikel