nieuws

Multicycle presenteert Prestige EMB op E-bike Xperience

Evenementen 1317

Multicycle presenteert op de E-Bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht zijn vernieuwde collectie e-bikes, met onder andere de Prestige EMB. De Prestige EMB is het topmodel van Multicycle.

Multicycle presenteert Prestige EMB op E-bike Xperience
Multicycle Prestige EMB. Foto Multicycle

Het afgelopen jaar heeft bij Multicycle in het teken gestaan van doorontwikkeling en dat is terug te zien in de nieuwe collectie. De fietsen die Multicycle heeft ontworpen, zijn bedoeld voor de actieve fietsliefhebber die kiest voor kwaliteit.Het model Prestige EMB is een sportieve e-bike met een Brose middenmotor, Gates Carbon Drive riemaandrijving, Shimano XT hydraulische schijfremmen en Alfine-8 versnellingsnaaf.

Collectie met vier modellen

Tegelijkertijd kan ook de forens bij Multicycle terecht. De nieuwe collectie is namelijk ook bedoeld voor de functionele fietser. Op de E-Bike Xperience kan iedereen kennismaken met de vernieuwde collectie van Multicycle. Het merk heeft vier modellen e-bikes: de Prestige, Legacy, Voyage en Noble.

U vindt Multicycle op stand 2.PP01.

Lees meer Multicycle

Reageer op dit artikel