nieuws

Workshop E-BikeGarantie op Velofollies

Evenementen 144

Op de beurs Velofollies die van 18 tot en met 20 januari in Kortrijk wordt gehouden, geeft Luc Baetans van CarGarantie een workshop over E-BikeGarantie met als thema klantenbinding voor de fietshandelaar, zekerheid voor de toekomst.

Workshop E-BikeGarantie op Velofollies
Luc Baetens van CarGarantie vertelt zijn verhaal over e-bikes en garantie op vrijdag 18 januari van 15.00 tot 16.00 uur in het Meeting Center van de Kortrijk XPO.

Luc Baetens, directeur Benelux bij CarGarantie, vertelt zijn verhaal tijdens Velofollies op vrijdag 18 januari van 15.00 tot 16.00 uur in het Meeting Center van de Kortrijk XPO.
Centraal tijdens de workshop staan de voordelen van E-BikeGarantie en de positieve effecten op de omzet van e-bikeshops.
Deelnemers krijgen antwoorden op vragen als:

  • Hoe kan ik een reparatiekostenverzekering voor mijn e-bikes aanbieden?
  • Wat zijn de voordelen van de verzekering voor mijn klanten?
  • Hoe informeer ik mijn klanten over de mogelijkheid om een reparatiekostenverzekering af te sluiten?

Garantie tegen hoge reparatiekosten

De E-BikeGarantie van CarGarantie beschermt eigenaren van een e-bike tegen hoge reparatiekosten in geval van schade. De verzekering geldt voor alle essentiële onderdelen van de elektrische fiets, met enkele uitzonderingen zoals de banden. In geval van schade neemt CarGarantie alle door de verzekering gedekte loon- en materiaalkosten voor haar rekening, zonder dat de klant één cent vooraf hoeft te betalen. De verzekering is geldig in heel Europa.
De workshop is alleen toegankelijk voor e-bikedealers of medewerkers van een e-bikeshop.
CarGarantie vindt u op beursstand 303.

 

Reageer op dit artikel