nieuws

Uw nieuws over Bike MOTION en E-bike Xperience in Tweewieler

Evenementen 779

Tweewieler besteedt ook dit jaar voorafgaand aan Bike MOTION Benelux en E-bike Xperience weer volop redactionele aandacht aan deze drukbezocht beurzen. In de februari-editie van ons magazine en uiteraard ook online publiceren we een overzicht van de noviteiten op de beursvloer.

Uw nieuws over Bike MOTION en E-bike Xperience in Tweewieler
Foto Bike Motion Benelux

De redactie van Tweewieler geeft natuurlijk ook úw nieuws of informatie graag een plek in dit noviteitenoverzicht. Stuur ons in Word een tekst van maximaal 250 woorden met daarbij een of twee aansprekende foto’s. Belangrijk is dat de foto’s voldoende resolutie hebben – minimaal 1 Mb – en zijn opgeslagen als jpg-bestand. De redactie behoudt zich het recht voor om de tekst in te korten en te wijzigen.

Deadline 6 februari

Om uw nieuws of informatie mee te kunnen nemen in onze voorbeschouwing, is het zaak dat we tekst en foto(‘s) uiterlijk woensdag 6 februari aanstaande binnen hebben. U kunt uw bericht sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Preview Bike Motion’ of ‘Preview E-bike Xperience’. We zien uw bijdrage graag komen. Alvast bedankt!

Reageer op dit artikel