nieuws

Shimano pakt uit op Velofollies

Evenementen 970

Van 18 tot en met 20 januari is er op de Shimano stand 401-hal 4 van Velofollies veel interactie. Zo zijn er de nieuwste groepssets van XTR, STEPS en 105 te bewonderen. Lazer toont haar 2019-assortiment met als speerpunt de Lazer Century die ter ere van het 100-jarige bestaan van de Belgische helmenfabrikant is ontwikkeld.

Shimano pakt uit op Velofollies
Bezoekers kunnen op de foto op de stand van Shimano. Foto Shimano

Bij PRO kun je zadels testen en Shimano heeft testschoenen van haar collectie mee, zodat iedereen kan bepalen welk model en welke maat het beste past. Het Italiaanse Elite toont haar nieuwe interactieve trainers die ook kunnen worden getest en Bikefitting.com vertelt je alles over fietsmetingen.

Technische vragen

Het onlangs vernieuwde Shimano Service Center-label met meer dan 100 winkels in de Benelux is prominent aanwezig op de Shimano-stand. Mensen met technische vragen kunnen terecht bij de Shimano Service Center-desk, daar staan de technische medewerkers van Shimano bezoekers te woord.

Bikegear in nieuw jasje

Aan de balie van de Shimano-stand kunnen bezoekers de nieuwe Bikegear halen. Deze catalogus is een mooi naslagwerk van hetgeen er op Velofollies bij Shimano te zien is.

Shimano Steps op testparcours

Op het e-bike parcours van Velofollies is het mogelijk om de voordelen van het Shimano Steps systeem te ervaren. Shimano heeft testfietsen van verschillende prominente fietsmerken ter beschikking om de voordelen van bijvoorbeeld automatisch schakelen van het e-bikesysteem te ervaren.

Op de foto met Milremo

In de hal van Velofollies, bij de ingang van de Shimano-stand kunnen bezoekers in een Ronde van Vlaanderen decor op de foto met de custom kleding van Milremo zodat ze een mooie herinnering hebben aan een dag Velofollies.

Foto's

Reageer op dit artikel