nieuws

Vélovak houdt informatiebijeenkomst voor nieuwe exposanten

Evenementen 1409

Vélovak houdt informatiebijeenkomst voor nieuwe exposanten
Op de tweede editie van Vélovak op 9, 10 en 11 september 2018 zal dagelijks een kennisprogramma plaatsvinden in het Tweewieler Kennistheater specifiek gericht op de fietsenhandel en reparateur. Foto Vélovak

De organisatie van Vélovak is druk bezig met de voorbereiding van de tweede editie van het business event dat in september wordt gehouden. Om nog meer bedrijven te interesseren voor beursdeelname organiseert de organisatie een speciale informatieochtend op dinsdag 26 juni in de Evenementenhal Gorinchem.

Vorig jaar was de eerste editie van Vélovak. De nieuwe vakbeurs vult een gat dat is ontstaan na het wegvallen van de FietsVAK. De exposanten van vorig jaar waren blij met de lange bezoektijd van dealers op hun stand en de leads en orders die daaruit voortkwamen. Dit stemde de organisatie optimistisch voor de komende beurs, die gehouden wordt van 9 t/m 11 september 2018.

In korte tijd veel dealers ontmoeten

Initiatiefnemer Willl Scheper geeft aan waarom Vélovak voor bedrijven interessant kan zijn: “Op Vélovak kunnen bedrijven in een korte tijd veel verschillende dealers ontmoeten. Onze exposanten geven aan dat er te veel dealerevents zijn en zien graag minder en effectievere platforms in de markt. De nieuwe collecties tonen, merken introduceren of gewoon eens in een andere vijver vissen, het kan allemaal op Vélovak.”

Samenwerking met Easyfairs

Will Scheper is voor deze tweede editie, die zal plaatsvinden van 9 t/m 11 september in Evenementenhal Gorinchem, de samenwerking aangegaan met Easyfairs. Dit is een internationale evenementenorganisatie en de eigenaar van de beurshal. “Vorig jaar hadden we het evenement in tien weken tijd georganiseerd, nu hebben we gelukkig meer tijd. We praten met veel marktpartijen en het is mooi om te zien dat steeds meer interessante exposanten aanhaken”, aldus Scheper. Omdat veel potentiële exposanten Vélovak vorig jaar niet bezocht hebben is er nog relatief veel onbekendheid met de beurs. Daarom heeft de organisatie besloten een inloopochtend te organiseren.

Concept Vélovak

Tijdens de Vélovak Informatieochtend worden geïnteresseerden bijgepraat over het concept van de beurs en krijgt men een rondleiding, zodat iedereen de plaats van handeling kan zien. “Evenementenhal Gorinchem is een locatie die zeer toegankelijk is met gratis parkeerplaatsen en zowel exposanten als beursbezoekers veel kan bieden. We kunnen veel vertellen maar door mensen een update te geven en ze de beurshal te laten zien, gaat het veel meer tot de verbeelding spreken”, geeft Scheper aan.

Tijden en plaats informatiebijeenkomst Vélovak

  • Tijd               10.00 tot 12.00 uur
  • Plaats           Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
  • Aanmelden via Will Scheper info@velovak.com

Iedereen die meer wil weten over de beurs is welkom. Vélovak is een business event, uitsluitend gericht op de vakhandel. Een breed scala aan exposanten hebben hun deelname voor de komende editie toegezegd, waaronder BBB, ICC, Cosmic Sports, Oxford Bikes, Kuota, Decoproject Europe, Cycle Union, Superspark Bicycle Tools, SKS, POC Sports en One Way Distribution

Vélovak Kennisprogramma

De organisatie achter de fietsvakbeurs Vélovak, Easyfairs Evenementenhal, gaat samenwerken met het vakblad Tweewieler. Naast hoofdmediapartner zal Tweewieler samen met de Vélovak-organisatie dagelijks een kennisprogramma brengen specifiek gericht op de fietsenhandel en reparateur in het Tweewieler Kennistheater. De invulling van dit programma wordt in aanloop naar Vélovak bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel