nieuws

Vélovak gaat kennisprogramma aanbieden

Evenementen 1672

Vélovak gaat kennisprogramma aanbieden
Op de tweede editie van Vélovak op 9, 10 en 11 september 2018 zal dagelijks een kennisprogramma plaatsvinden in het Tweewieler Kennistheater specifiek gericht op de fietsenhandel en reparateur. Foto Vélovak

De organisatie achter de fietsvakbeurs Vélovak, Easyfairs Evenementenhal, gaat samenwerken met het vakblad Tweewieler. Naast hoofdmediapartner zal Tweewieler samen met de Vélovak-organisatie dagelijks een kennisprogramma brengen specifiek gericht op de fietsenhandel en reparateur in het Tweewieler Kennistheater. De invulling van dit programma wordt in aanloop naar Vélovak bekendgemaakt.

Esther Scholten, uitgever van Tweewieler bij Vakmedianet, legt uit: “De doelgroep van Vélovak sluit 1-op1 aan met de lezer van Tweewieler. We geloven in een event dat zich specifiek richt op de behoeften van fietsenretailer en reparateur. De eerste editie van Vélovak, het B2B-evenement voor de tweewielerbranche, is zeer positief ontvangen en Easyfairs heeft ambitieuze plannen voor 2018. Voor ons allebei is de missie om de fietsenhandel in de Benelux beter te maken. Dat gaat zeker lukken met een live-event waar de nieuwe collecties te vinden zijn bij de exposanten en de laatste inzichten besproken worden door experts in het Tweewieler Kennistheater.”

Meer dan 200 merken

Ivo Horn, marketing event manager van Vélovak, “Tweewieler is een partner van het eerste uur en we zijn zeer blij met de uitgebreide samenwerking. Met maar liefst 95% bereik onder de gewenste bezoeker uit de Benelux en de autoriteit van Tweewieler, gaat deze samenwerking ervoor zorgen dat de exposanten een fantastisch evenement gaan beleven. Precies wat deze sector verdient. De timing, kort na Eurobike en voor het inkoopmoment voor nieuwe seizoen, is al ideaal. Met deze intensieve samenwerking met en vertrouwen van Tweewieler komt ons doel om 200+ merken te brengen over 100 exposanten een stuk dichterbij.”

Vakhandel doelgroep Vélovak

Vélovak is hét gerichte inkoop-, netwerk en kennisevenement vlak voor het nieuwe seizoen voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux. Vélovak brengt een totaalaanbod speciaal voor de retail in de fietsenmarkt. Naast, alleen de officiële, merkdealers en importeurs voor een winnend assortiment zijn er partners voor de winkelinrichting, retail services en alles voor de werkplaats. Speciale focus ligt er op E-techniek en sportief assortiment.

De tweede editie van Vélovak is op 9, 10 en 11 september 2018 in Evenementenhal Gorinchem. Ga voor meer informatie naar www.velovak.com. Fietshandelaren en reparateurs kunnen, onder vermelding van KVK nummer, de beurs gratis bezoeken. Meer informatie: www.velovak.com.

Reageer op dit artikel