nieuws

Stuur uw nieuws voor preview Bike MOTION en E-bike Xperience

Evenementen 1147

Stuur uw nieuws voor preview Bike MOTION en E-bike Xperience
Bike MOTION Benelux is met ingang van deze editie van het najaar verplaatst naar het voorjaar. Foto Tweewieler

Over een maand is het alweer tijd voor de beurs Bike MOTION Benelux die dit jaar samen met E-bike Xperience wordt gehouden. De beurzen zijn van 2 t/m 4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. In de februari-editie van Tweewieler publiceert de redactie een preview van de noviteiten die op de beurs te zien zullen zijn.

De redactie van Tweewieler doet een oproep aan Bike MOTION Benelux- en E-bike Xperience-exposanten om voor deze preview nieuws en informatie toe te sturen. Wij verzoeken u hiervoor een tekst te sturen van ongeveer 750 tekens (incl spaties) met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 1MB en opgeslagen als jpg-bestand.

Insturen uiterlijk 9 februari

U kunt uw nieuws tot en met vrijdag 9 februari 2018 sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Preview Bike MOTION’.

Reageer op dit artikel