nieuws

Louis Verwimp pakt uit op Dealerdagen

Evenementen 1648

Louis Verwimp houdt op 11, 12 en 13 maart haar Dealerdagen. Afgelopen jaar werd deze huisshow voor het eerst gehouden in een reusachtige boogtent. Dat was zo’n succes dat daar ook dit jaar voor is gekozen. Alle leveranciers waarmee nauw wordt samengewerkt, verwelkomen hier de vakhandel.

Louis Verwimp pakt uit op Dealerdagen

Sponsored content door Louis Verwimp

De Louis Verwimp Dealerdagen zijn voor de markt een vaste afspraak in het voorjaar. Met het nieuwe fietsseizoen dat voor de deur staat, is de huisshow voor veel partijen hét moment om bij te praten met de vaste leveranciers. Bovendien valt er te profiteren van beursaanbiedingen.

Aantrekkelijk en informatief

“Zowel vanuit Nederland als vanuit België kunnen we altijd veel dealers welkom heten en die ontvangen we dan ook met de spreekwoordelijke Brabantse gezelligheid. De catering is weer goed verzorgd en koffie, thee en andere dranken staan voor iedereen klaar”, zegt Louis Verwimp jr. “Behalve dat we het onze gasten zo aangenaam mogelijk willen maken, hebben we opnieuw onze uiterste best gedaan dat een bezoek aan ons bedrijf in Valkenswaard bijzonder aantrekkelijk en informatief is.”Louis Verwimp houdt op 11, 12 en 13 maart haar Dealerdagen.

Workshops

Met informatief doelt Verwimp op de workshops die iedere dag worden gehouden. De specialisten van Bikkel Bikes praten de aanwezige dealers bij over de laatste snufjes op het gebied van e-bike elektronica, terwijl Adsoft een update geeft over het Verwimp Bestelprogramma. Als derde laat Elvedes passende oplossingen zien voor remproblemen met de fiets.

Louis Verwimp houdt op 11, 12 en 13 maart haar Dealerdagen.Voorjaarsbeurs

Behalve Verwimps eigen merken is ook een groot aantal contractleveranciers op de dagen aanwezig. Daarmee krijgt het evenement tegelijkertijd het karakter van een voorjaarsvakbeurs. “Pal voor aanvang van het seizoen presenteren onze partners zich met hun nieuwste producten en eventuele beursaanbiedingen. Deze vorm van samenwerking heeft de afgelopen jaren overtuigend bewezen dat het meer dan de moeite waard is om in maart naar Valkenswaard te komen.”

De Louis Verwimp Dealerdagen vinden plaats op:

  • Zondag 11 maart 2018 (09:00-18:00 uur)
  • Maandag 12 maart 2018 (09:00-21:00 uur)
  • Dinsdag 13 maart 2018 (09:00-18:00 uur)

Zie ook: www.verwimp.nl

Louis Verwimp houdt op 11, 12 en 13 maart haar Dealerdagen.

Reageer op dit artikel