nieuws

Erik Dekker signeert boek op Bike MOTION

Evenementen 1461

Erik Dekker signeert boek op Bike MOTION

Oud-profwielrenner Erik Dekker komt op zondag 4 maart op Bike MOTION zijn boek ‘Fietsen met Erik Dekker’ presenteren. De boekpresentatie vindt om 13.30 plaats in het Cycling Café. Vervolgens zullen de eerste exemplaren verkocht worden en zal Dekker aanwezig zijn voor een signeersessie.

‘Fietsen met Erik Dekker’ geeft een inkijkje in het leven van de oud-profwielrenner. Erik Dekker reed en won als prof koersen over de hele wereld: van Zweden tot Australië, in Frankrijk en natuurlijk ook in Nederland. Dit boek neemt je mee op Eriks favoriete Nederlandse trainingsrondes en over de trajecten van memorabele wedstrijden.

In dit boek zijn dertien routes in Nederland beschreven met een lengte tussen 118 tot 154 km. Ook vind je er een route in het Spaanse Calpe, het favoriete trainingsgebied van veel profwielrenners. Met als bonus nog een extra rondrit vanuit Drenthe de grens over. Alle routes zijn als GPX-bestand te downloaden.

Tips van Erik Dekker

Erik Dekker presenteert op Bike Motion zijn boek Fietsen met Erik DEkker

Het boek Fietsen met Erik Dekker geeft een fraai inkijkje in het leven van een profwielrenner.

Tijdens de tochten komen anekdotes uit het koersleven voorbij en geeft Dekker tips hoe je net dat tandje extra kunt bijzetten. De ervaringen van de wielerprof zijn in dit boek gecombineerd met de beleving van de toerfietser.

Het boek Fietsen met Erik Dekker is op Bike MOTION Benelux (2-4 maart) voor €19,95 te verkrijgen.

Reageer op dit artikel