nieuws

Eerste editie fietsvakbeurs Vélovak start over 2 dagen

Evenementen 2625

Het aftellen is begonnen: over twee dagen is de start van de eerste editie van de nieuwe fietsvakbeurs de Vélovak. Dit is een jaarlijkse vakbeurs voor distributeurs en retailers uit de fietsbranche. De beurs wordt op 24, 25 en 26 september 2017 gehouden in Evenementenhal Gorinchem.

Eerste editie fietsvakbeurs Vélovak start over 2 dagen
De beurs is door branchegenoten gratis te bezoeken. Foto Vélovak

Branchegenoten kunnen de beurs gratis bezoeken. De beursdagen zondag, maandag en dinsdag en de openingstijden van 14.00 uur tot 21.00 uur zijn afgestemd op de winkeliers in de fietsbranche.

Producten 2018 op Vélovak

Op de Vélovak zijn veel nieuwe producten te zien die ook op de Eurobike getoond werden. Het aanbod is breed en loopt van gewone stadsfietsen tot sportieve modellen. Ook fietskleding, sportvoeding en onderhoudsproducten worden getoond. Op de site van de beurs vindt u een lijst van deelnemende merken. Drie dagen lang hebben fabrikanten en distributeurs de gelegenheid om de producten van 2018 te presenteren, te demonstreren en te verkopen.

Informatie beurs

Data: 24, 25 & 26 september 2017
Openingstijden: 14.00 t/m 21.00 uur
Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2

Gratis ticket

Entree en parkeren is voor vakbezoekers gratis. Wel dient u zich te registreren voor een e-ticket via de ticketservice.

Reageer op dit artikel