nieuws

Bezoekersinformatie Vélovak

Evenementen 1533

Bezoekersinformatie Vélovak
De beurslocatie van Vélovak ligt direct naast de A15. Foto Vélovak

De beurslocatie van de Vélovak, die zondag voor het eerst de deuren opent, is centraal gelegen en biedt gratis parkeerplek. De hal is direct naast de snelweg A15 te vinden. De beurshal is zowel vanuit Amsterdam, Arnhem, Den Haag als Eindhoven binnen een uur met de auto te bereiken.

Het aanbod op de nieuwe vakbeurs Vélovak in Gorinchem loopt uiteen van klassieke stadsfietsen tot hippe singlespeed racers en sportieve modellen, van fietskleding tot sportvoeding en van fietsonderdelen tot kwaliteitsproducten voor het onderhoud van de tweewieler. Alleen officiële distributeurs of fabrikanten zijn aanwezig om hun producten te presenteren, te demonstreren en te verkopen.

Informatie Vélovak

  • Datum 24, 25 & 26 september 2017
  • Geopend 14.00 – 21.00 uur
  • Locatie Evenementenhal Gorinchem,  Franklinweg 2
  • Entree gratis voor vakbezoekers
  • Website: www.velovak.com
  • Mail: info@velovak.com
Reageer op dit artikel