nieuws

Workshop Shimano STEPS op FietsVAK

Evenementen

Workshop Shimano STEPS op FietsVAK
De FietsVAK dag op 2 maart in Expo Haarlemmermeer is een branchebrede vakbeurs, die de vakhandel een compleet dag- en avondprogramma biedt.

De FietsVAK dag op 2 maart in Expo Haarlemmermeer is een branchebrede vakbeurs. De dag biedt de vakhandel een compleet dag- en avondprogramma. Er worden nieuwe fietsmodellen, accessoires, e-bikesystemen en schappenplannen gepresenteerd. Fietsen en e-bikes kunnen worden getest op de anderhalve kilometer lange testbaan. Er is ook een interessant programma met workshops.

Op de FietsVAK dag kunt u onder meer een workshop volgen gegeven door Mike Smink met als titel: ‘Shimano STEPS: volop in beweging richting modeljaar 2016′. De introductie van Shimano STEPS is goed op gang gekomen. Aan de dealers zijn de POS-pakketten uitgeleverd en de tweede ronde dealertrainingen is in volle gang deze maand. Maar het is altijd goed om wat extra’s te weten van een belangrijk systeem als Shimano STEPS. Wanneer u deelneemt aan de Shimano STEPS workshop komt u in 45 minuten te weten welke specifieke eigenschappen Shimano STEPS uniek maakt en hoe eenvoudig het werken met Shimano STEPS en het e-tube platform voor u en uw medewerkers is. Daarnaast vertelt Mike over de serviceverlening vanuit Shimano Benelux, die alle reden geeft om pal achter de verkoop van fietsen met Shimano STEPS te gaan staan.

Gratis registereren

Voorafgaand aan de vakbeurs dient u zich in te schrijven voor (een of meerdere van) de gratis workshops via het e-mailadres: fietsvak@rai.nl. Meer informatie over de inhoud van de workshops en over de FietsVAK dag is te vinden op www.fietsvakdag.nl. U kunt zich hier gratis registreren voor de FietsVAK dag.

Weer sponsors erbij voor Tweewieler VIP-avond

De FietsVAK dag op 2 maart wordt afgesloten met de Tweewieler VIP-avond. De uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2015 vindt dan plaats. Bij deze exclusieve Tweewieler VIP-avond komt u binnen op uitnodiging van een van de sponsors. Vooraf worden via hen individuele uitnodigingskaarten aan hun relaties verstuurd. ENRA is hoofdsponsor van de Tweewieler VIP-avond. Verder kunt u worden uitgenodigd door een van de volgende sponsors: Willex (Pointed), CST, Schwalbe, Shimano, Giant, Dynamo Retail Group, Sure-it (Wilmar) of Tweewieler Academy. Hier zijn recent de merken van Accell Nederland als sponsor bijgekomen: Batavus, Juncker, Koga, Loekie, Sparta en Van Nicholas.

Sponsors die hun relaties willen uitnodigen voor de Tweewieler VIP-avond kunnen zich aanmelden bij Marlies Trommelen.

Programma workshops FietsVAK

•10.15-11.00 ‘Cursus lithium accu techniek, behandeling, testen & trends’
•11.00-11.45 ‘Een succesvol bedrijf bouw je samen met je medewerkers’
•11.45-12.30 ‘Trends van Retail’s Big Show’
•12.30-13.15 ‘De Kunst en Wetenschap van het Fietsen’

•13.15-14.00 ‘Elektrisch schakelen op een E-bike’
•14.00-14.45 ‘Cursus lithium accu techniek, behandeling, testen & trends’
•14.45-15.30 Shimano STEPS: volop in beweging richting modeljaar 2016
•15.30-16.15 ‘De speed pedelec op (de) weg: wat moet je weten als fabrikant en retailer?’

Reageer op dit artikel