nieuws

FietsNED fietsverzekering

Evenementen

FietsNED fietsverzekering

FietsNED is op de FietsVAK aanwezig en kan u op de stand alles vertellen over hun nieuwe fietsverzekering. Naast de restitutiepolis is er nu ook een natura-polis, met ‘Doorfietsgarantie’.

De winstmarge op de verkoop van nieuwe fietsen staat onder druk en daarom is het volgens FietsNED zaak om de verdiencapaciteit van de werkplaats beter te benutten. FietsNED heeft zich daarop toegelegd. Kenmerkend is de verlening van mobiele service. Die is uitstekend te combineren met serviceverlening in de vaste werkplaats. FietsNED heeft daarvoor enkele methoden ontwikkeld. Er is al een mogelijkheid waarbij je extra werkplaats-omzet behaald, zonder investeringen. Met de uitgebreide FietsNED-formule bereik je makkelijker particuliere klanten die verder van de winkel wonen, alsook bedrijfsmatige fietsgebruikers. Dat is vooral interessant gezien de ontwikkelingen van fietslease.

Reageer op dit artikel