nieuws

Tweewieler Studiereis 2014 snel uitverkocht

Evenementen

Tweewieler Studiereis 2014 snel uitverkocht
Tijdens de Tweewieler Studiereis 2014 worden fabrieken bezocht in diverse steden in Taiwan. Op de terugweg wordt Dubai bezocht.

In ongeveer vijf weken tijd is de Tweewieler Studiereis naar Taiwan en Dubai compleet uitverkocht. De animo was dit jaar vooral groot onder nieuwe deelnemers.

“In totaal gaan we met 41 deelnemers op pad”, zegt Arnauld Hackmann van NieuwsFiets, die in opdracht van Tweewieler de organisatie van de reis in handen heeft. “En dat is dus best snel. De ondernemers die besloten hebben om mee te gaan, weten zich verzekerd van een onvergetelijke en leerzame studiereis.”

Veel nieuwe ondernemers

Volgens Hackmann hebben zich dit jaar opvallend veel nieuwe ondernemers aangemeld. “In de afgelopen jaren was een soort harde kern ontstaan van ondernemers, die vaak weer van de partij waren. De meeste van hen hebben deze keer overgeslagen omdat ze al vaker naar Taiwan geweest zijn. En dan is het mooi dat we toch ook meer dan voldoende nieuwe deelnemers weten te interesseren.”

Fabrieksbezoeken

Volgens Hackmann komt dat door het interessante programma, waarin bezoeken aan de fabrieken van Merida, Velo, SGS (in de regio Taichung), Darfon in Taoyuan en de designstudio van Tern in Taipei op het programma staan.

“De combinatie van verschillende soorten fabrieken en bedrijven maakt het programma zo interessant en leerzaam. Voeg daarbij de X-factor van zowel Taiwan als Dubai, waar we op de terugweg een stop-over maken, en dan ben je verzekerd van een bijzondere ervaring waar met veel genoegen op teruggekeken zal worden. Daarvan ben ik nu al overtuigd”, voorspelt Hackmann.

De Tweewieler Studiereis wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van Merida, ENRA Verzekeringen, Handelsonderneming Louis Verwimp, Darfon en Hartje.

Reageer op dit artikel