nieuws

Zonovergoten tweewielergolfdag VEMS

Evenementen

Zonovergoten tweewielergolfdag VEMS
Deelnemers aan de clinic krijgen uitleg van een professional.

De jaarlijkse VEMS tweewielergolfdag beleefde gisteren haar lustrum. Zo’n 220 deelnemers namen deel aan diverse golfactiviteiten bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh in Lieren. Het weer zat natuurlijk fantastisch mee bij dit gezamenlijke evenement van Vendit, ENRA Verzekeringen, Merida en Shimano. Tijdens de clinics en wedstrijden werd er volop bijgepraat en er hing een positieve sfeer.

De diverse groepen werden door de golf professionals begeleid, die zelf ook de nodige plezier beleefden aan de dag. Een van hen zei over de golfdag: ‘Ik kom altijd graag op de VEMS golfdag. De sfeer is zo ontspannen en de aanwezigen blijven maar kletsen. Ik moet ze altijd drie keer vragen om de bal te gaan slaan. Zo begreep ik van diverse deelnemers dat ze vooral komen om mede-branchegenoten weer te ontmoeten. Ze zien elkaar namelijk één keer per jaar en dat is op deze golfdag. En met dit weer van vandaag kan deze ontmoeting helemaal niet meer stuk!”
Aan het eind van de dag was de prijsuitreiking. Daarna riep Raymond Lussenburg van ENRA Gerard van Alewijn naar voren, die dit jaar voor zijn pensioen voor het laatst in functie deelnam aan de golfdag. Hij en zijn vrouw werden in de bloemetjes gezet.

De winnaars zijn:

Clinic

1e prijs: Andre Wolters

2e prijs: Monique Wouters

3e prijs: Peter van Zaane, van Zaane Tweewielers

Master Clinic

1e prijs: Gerard den Hertog, Banierhuis

2e prijs: Profile Raijmond Dolphijn, Astrid Embrechts

3e prijs: Henk Verstraten, Arts Tweewielers

Wedstrijd


Dames:

1e prijs: Nel van Tol (32/19 punten), Sportshop van Tol

2e prijs: Anneke Faber (32/14 punten), Profile Rein Faber

3e prijs: J. Bosman – van de Aat (31/13 punten), Bosman Tweewielers
Heren:

1e prijs: Rene Wijers (40 punten!), Kolkman

2e prijs: Richard Ruijsbroek (37 punten), Cees Boer

3e prijs: Thijs van de Wouw (35 punten), De Rijwielcentrale Helvoirt
Beat The Pro:

Hans Wittenberg
Longest drive dames:

Anke Leensvaart, Leensvaart
Longest drive heren:

Herman Lucassen, Profile Luvro


Voor een nog uitgebreidere fotoreportage, klik hier

Reageer op dit artikel