nieuws

Succesvolle editie KCU Bike Event

Evenementen

Succesvolle editie KCU Bike Event
Tijdens de modeshow op het podium: links model en presentatrice Anouk Smulders, midden een van de modellen met de Cortina Azero en rechts modeontwerper Michael Barnaart van Bergen.

Kruitbosch Cycle Universe heeft ook dit jaar weer het KCU Bike Event georganiseerd. Tijdens dit vierdaagse evenement, dat plaatsvond op 8, 9, 15 en 16 oktober, zijn de nieuwe collecties fietsen en accessoires op spectaculaire wijze gepresenteerd in de industriële omgeving die De Fabrique in Utrecht biedt. Met een bezoekersaantal van ruim 900 en vele positieve reacties kan met recht gesproken worden van een zeer succesvolle editie van het KCU Bike Event 2012.

Het thema van dit jaar was ‘The Fashion Factory’. Dit sloot perfect aan bij de locatie van het KCU Bike Event, De Fabrique, een oude mengvoederfabriek, die dit jaar was gekozen als decor voor het evenement. In verschillende sfeervolle loodsen werden de fietscollecties 2013 van onder andere Cortina Urban, Alpina en lief! gepresenteerd. Ook leveranciers van onderdelen en accessoires waren in groten getale aanwezig om hun collecties voor het nieuwe jaar te introduceren.

Ludieke modeshow
Het thema van dit jaar kwam, naast de keuze voor de locatie, terug in de modeshow, waarbij het publiek kennis maakte met de Cortina collectie 2013. Model en presentatrice Anouk Smulders praatte de show aan elkaar, terwijl de winnaars van de modellenwedstrijd een pronkstuk uit de Cortina collectie lieten zien, gekleed in een creatie van modeontwerper Michael Barnaart van Bergen. Dit maakte meteen duidelijk: fietsen is fashion!

Tot slot kon het publiek genieten van het optreden van een fietsartiest, kennis vergaren tijdens verschillende seminars en alle noviteiten van het komende jaar bewonderen.

Reageer op dit artikel