nieuws

Laatste dag AGU Holding Event

Evenementen

Laatste dag AGU Holding Event
Alleen vandaag nog kunnen dealers naar het AGU Holding Event. Zo’n 750 dealers uit Nederland en België bekeken al de nieuwste producten.

Het AGU Holding Event gaat vandaag zijn laatste dag in. U kunt nog terecht op locaties in Zwolle (IJsselhallen) en Rijswijk (De Broodfabriek). Op de show vindt u de nieuwste artikelen van AGU, Hesling Products en Jacobsons. Ook wordt het nieuwe bestelprogramma van AGU geïntroduceerd.

Het AGU Holding Event ging van start op 24 september in Zaandam en Oss en deze week waren Zwolle en Rijswijk aan de beurt. Het event is druk bezocht: zo’n 750 dealers uit Nederland en België bekeken de nieuwste producten van de drie bedrijven.

Volgens directeur Patrick Ebbeling van AGU is het samenvoegen van de dealershows een succes: “We hielden de afgelopen twee jaar onze show op de boot. Dat was prima, maar vanuit de dealers kwam het verzoek om al het nieuws op één plekt te laten zien. Daarom hebben we besloten met de drie bedrijven één gezamenlijke show te organiseren Met als resultaat dat we meer klanten hebben mogen ontvangen. Onze vertegenwoordigers konden bij elkaar in de agenda kijken en zo dealers uitnodigen om in een keer alles te zien.”

Veel nieuws van AGU
In het novembernummer van Tweewieler laten we u een aantal van de nieuwste producten zien. Ook vertellen we meer over het nieuwe salesteam, waar specialisatie het sleutelwoord is. Bij de nieuwe producten valt de tassencollectie van Cordo op. De Glorious Dutch lijn heeft een print van het bekende Boerenbond-servies (zie foto). AGU komt ook met een McMurdo lichtgewicht tassenlijn en een schoudertas voor een iPad.

Verder lanceert AGU zes nieuwe schoenen in de collectie, drie race- en drie mountainbike schoenen. Ook zijn op de show producten van een aantal nieuwe merken te zien: het schoonmaak- en onderhoudsmiddel Muc-Off, Selle San Marco zadels, O-Synce fietscomputers, wielen van Ursus, velgen van Bor en Mortop fietsonderdelen, met onder andere lichte carbon sturen.

Neuwe tassen van Fastrider
Bij Hesling Products zien we weer veel nieuwe tassen van Fastrider. Zoals de mooie canvas-look tassen Crumble en een nieuwe styling van de FR-tas. Deze is aangevuld met een speciale tas voor op de voordrager. Nieuw in de collectie is een transportdrager, lichtgewicht met een lage opstaande rand.

Jacobsons presenteert drie nieuwe merken bij Jacobsons: het brillenmerk Swiss Eye, Giordana kleding en fietshelmen van Cratoni. Verder een nieuw schoonmaakmiddel en speciale doekjes voor het schoonmaken van een zonnebril: Microclair Sports.

Reageer op dit artikel