nieuws

600 merken op Bike Motion 2012

Evenementen

600 merken op Bike Motion 2012
Na de succesvolle editie van 2011 met 24.172 mensen op de eerste drie consumentendagen en 3.542 vakbezoekers op de maandag, zijn de verwachtingen voor deze editie hooggespannen.

Aanstaande vrijdag 12 oktober gaan de deuren van de Jaarbeurs weer open voor de jaarlijkse Bike MOTION Benelux, de beurs voor sportieve fietsen in Nederland en België. Na de grote internationale beurs in Friedrichshafen, de Eurobike is de Bike Motion Benelux de eerste gelegenheid om dicht bij huis het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken voor consumenten en vakhandel.

De Bike Motion Benelux heeft op dit moment de teller staan op 600 merken die vertegenwoordigd zullen zijn op de 2012 editie van de show. Na de succesvolle editie van 2011 met 24.172 mensen op de eerste drie consumentendagen en 3.542 vakbezoekers op de maandag, zijn de verwachtingen voor deze editie hooggespannen.

De vorig jaar gelanceerde E-bikeExperience is komen te vervallen. De verwachting is dan ook dat de e-bike nadrukkelijker op de Bike Motion Benelux aanwezig zal zijn dit keer. Of dat voor de bezoeker ook zo duidelijk is, zeker voor de mensen die afgelopen keer speciaal voor de E-bikeExperience kwamen, is nog de vraag.

Genomineerden Bike MOTION Awards
VNU Exhibitions organiseert voor de derde achtereenvolgende keer de verkiezing van de Bike Motion Benelux Awards. Het aantal categorieën is dit jaar uitgebreid van twee naar drie. Naast producten op het gebied van wielrennen en mountainbiken mogen voor het eerst ook complete fietsen worden aangemeld. De winnaars worden vrijdagmiddag 12 oktober op de beurs bekendgemaakt.

Genomineerde producten in categorie 1: (Innovaties op het gebied van sportief gerelateerde fietsproducten)

  • Bio-Racer met Bibshort Dyneema
  • Shimano met Dura-Ace
  • Sram met EI-Shock


Genomineerde producten in categorie 2: (
Innovaties op het gebied van racefietsen) *

  • De Rosa met Super King 888
  • Cannondale met SuperSix Evo Nano Black Edition
  • Gruppo Benelux met Cinelli Laser Viva 2013


Genomineerde producten in categorie 3: (Innovaties op het gebied van mountainbikes) *

  • Busy Bee met Niner
  • Kona Europe met Kona HeiHei Deluxe
  • Scott met Scott Genius 650B


* In deze categorie gaat het om hele fietsen

Gratis entreekaart vakdag
U kunt twee gratis entreekaarten bestellen op de site. Voor de vakdag op maandag 15 oktober kunt u een registratiecode aanvragen voor twee gratis entreekaarten. Voor de andere dagen kunnen er via de website entreekaarten met korting in de voorverkoop worden aangeschaft.

Gegevens Bike Motion Benelux 2012
Datum: 12 t/m 15 oktober
Vakdag: 15 oktober

Openingstijden:
12 oktober: 12.00 – 21.00 uur
13 t/m 15 oktober 10.00 – 17.00 uur

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht

Reageer op dit artikel