nieuws

Hartje organiseert Demodag Benelux

Evenementen

Hartje organiseert Demodag Benelux
De Conway E-Rider is geproduceerd en leverbaar. Dit is de Extreme.

Hartje gaat zich presenteren aan de vakhandel door middel van een eigen Hartje Bike Event – Demodag Benelux met als thema ‘Energie beleven’. Op zondag 4 en maandag 5 november ontvangt groothandel Hartje de vakhandelaren in Expo Houten.

Beide dagen worden van 10.00 tot 21.00 uur de collectie fietsen en onderdelen en accessoires van Hartje gepresenteerd. De Meidoornhal 2 van Expo Houten zal ingericht worden om de fietsen te testen, en er zijn Hartje-medewerkers aanwezig om u voor te lichten over de collectie en specificaties van de modellen.

Victoria e-bikes gegroeid
Hartje is nu 7 jaar actief in Nederland en levert aan veel vakhandelaren, zodat dit volgens Hartje een logische volgende stap is. “Wij willen een eigen beurs organiseren om duidelijk onze collecties voor 2013 te presenteren aan de vakhandel”, geeft Jurgen Kruitbosch van Hartje aan. “Dit jaar is de omzet van Victoria e-bikes explosief gegroeid. Door de afmontage met systemen van Bosch, Panasonic,Panterra en TranzX is er voor iedere ondernemer een uitgekiend assortiment mogelijk voor zijn doelgroep. Wij bouwen bij Hartje vanaf 2013 ook zelf e-bikes met Bosch aandrijving waardoor we een nog concurrerender prijs richting consument kunnen realiseren. Wij garanderen geen afbraakprijzen op het internet.”

Conway collectie 2013
Op het Hartje Bike Event wordt ook de collectie Conway Mtb/Sport modellen voor 2013 gepresenteerd, die volledig gerestyled zijn. “We hebben een schitterende collectie met topmodellen in iedere range. Ons 29er programma is nog mooier opgebouwd dit jaar. Natuurlijk zijn ook onze MTB en 29” modellen met Bosch afmontage aanwezig om te kunnen testen. In deze markt zijn er nog voldoende mogelijkheden voor wie zich wil onderscheiden. De Conway E-Rider is geproduceerd en leverbaar.”

Vakhandelaren kunnen de beurs volledig vrijblijvend bezoeken. “Uiteraard maken wij de dealers extra aantrekkelijk om op deze dagen een order te plaatsen en ze extra voordeel te geven. We hebben veel leuke acties op touw gezet.”

Verkooptraining Victoria e-bikes
Hartje organiseert op zondag en maandag van 10.00-12:00 uur een verkooptraining over de Victoria e-bikes en geven u informatie over de TranzX-, Bosch- en Panasonic-modellen. Dealers moeten zich hiervoor z.s.m. inschrijven, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Overige leveranciers
Verder zullen er diverse leveranciers op het event aanwezig zijn zoals Basil, Bobike, Yepp, New Looxs, Sigma, en vele anderen om u de collecties 2013 te laten zien en u te informeren over de schappenplannen voor in uw winkel.

Reageer op dit artikel