nieuws

Gratis entreekaarten ISPO BIKE 2012

Evenementen

Gratis entreekaarten ISPO BIKE 2012
ISPO BIKE 2012 fietsbeurs in messe muenchen

MÜNCHEN (D)- Bezoekers van ISPO BIKE, die plaatsvindt van 16 tot en met 19 augustus, kunnen gratis entreekaarten aanvragen via Van Ekeris Expo Service. De 2012-editie richt zich extra op e-mobiliteit, door onder meer de ontwikkelingen van autofabrikanten op dat gebied te laten zien.

ISPO BIKE wordt gehouden in Messe München en heeft zich tot doel gesteld de laatste e-trends te presenteren. Onder meer is te zien de première van het aandrijfsysteem van Brose en ook de elektrische fietsen van Audi en Opel. Deze zullen worden tentoongesteld in de E-Mobility hal.

Nieuwe modellen en merken

Audi heeft een e-bike geïntroduceerd die volgens de autofabrikant geschikt is voor snelle afdalingen. Opel presenteert zijn futuristische concept bike RADe, ontworpen voor de stedelijke omgeving. Een groeiend aantal toonaangevende fietsmerken heeft inmiddels zijn weg gevonden naar de E-Mobility Hal op ISPO BIKE, zoals Cannondale, Cycle Union, Ghost en Flyer. De gerestylede e-bike van Grace, een 29 “cross-country fiets met Bosch motor door, alsmede de BlackBlock e-bike met all-wheel drive door de cruiser specialist PG Bikes zullen te zien zijn op de ISPO BIKE.

 

In de ISPO BIKE E-Mobility hal zal een 4.580 vierkante meter indoor testbaan worden aangelegd. De perfecte plek om de verschillen tussen de diverse e-bikes en pedelecs te ervaren. De 50-meter lange helling van tien graden biedt een realistische testomgeving. Check-in cabines rond het testparcours zorgen voor een eenvoudige en snelle toegang tot de demo fietsen. Meer dan 30 exposanten hebben demo’s voor om mee test te rijden, waaronder Audi, BionX, Cannondale, Corractec,Cycle Union, Flyer Biketec, Derby Cycle, Donauer Solartechnik (Sparta), Veelo, Velo De Ville, Gazelle, Ghost, Hercules, JD Europa, Kettler, Strömer, Pantherwerke, Prophete en SR Suntour.


ISPO BRANDNEW Award

Twee keer per jaar worden in de internationale sport business de beste startende bedrijven geëerd met de ISPO BRANDNEW Award. Op ISPO BIKE ’s worent de beste starters uit de fietsindustrie gewaardeerd met een BRANDNEW Award. Dit jaar brak het aantal inzendingen alle records met 153 jonge ondernemers uit 22 landen die hun innovaties hebben ingezonden, wat neerkomt op een stijging van 86 procent vergeleken met 2011. De ISPO BRANDNEW Awards voor de fietsindustrie zullen uiteraard te zien zijn op de beurs.

 

De gratis entreekaarten kunt u aanvragen via Van Ekeris Expo Service BV.

Reageer op dit artikel