nieuws

Unigarant komende drie jaar weer hoofdsponsor FietsVAK

Evenementen

Unigarant komende drie jaar weer hoofdsponsor FietsVAK

Unigarant Verzekeringen heeft het hoofdsponsorschap van FietsVAK met 3 jaar verlengd tot en met 2014. Unigarant is al sinds 2008 hoofdsponsor van deze vakbeurs. “Als marktleider in de tweewielverzekeringen willen we op dit unieke platform niet ontbreken. Met de sponsoring van FietsVAK kunnen we onze doelgroep, professionals in de tweewielerbranche, goed bereiken en optimaal informeren over de diensten die wij aanbieden”, aldus Unigarant.

AMSTERDAM – Unigarant Verzekeringen heeft het hoofdsponsorschap van FietsVAK met 3 jaar verlengd tot en met 2014. Unigarant is al sinds 2008 hoofdsponsor van deze vakbeurs. “Als marktleider in de tweewielverzekeringen willen we op dit unieke platform niet ontbreken. Met de sponsoring van FietsVAK kunnen we onze doelgroep, professionals in de tweewielerbranche, goed bereiken en optimaal informeren over de diensten die wij aanbieden”, aldus Unigarant.

FietsVAK vindt volgend jaar plaats van 29 t/m 31 januari 2012 in Amsterdam RAI. “De vakbeurs geeft Unigarant de perfecte gelegenheid om de marktontwikkelingen op de voet te volgen en daar op in te spelen.” FietsVAK is een jaarlijkse vakbeurs, georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. De toegang is gratis voor vakbezoekers die zich vooraf geregistreerd hebben via www.fietsvak.nl. Hier is ook meer informatie over FietsVAK 2012 te vinden.

Reageer op dit artikel