nieuws

Meld u nú aan voor de BOVAG Tweewielerbranchedag 2010

Evenementen

Meld u nú aan voor de BOVAG Tweewielerbranchedag 2010

BUNNIK – De BOVAG Tweewielerbranchedag 2010 komt snel dichterbij. Het grootste ééndaagse vakevenement van de Nederlandse fietsenbranche wordt ontegenzeglijk een grootste happening, die de goede traditie van voorgaande jaren in ere houdt.

BUNNIK – De BOVAG Tweewielerbranchedag 2010 komt snel dichterbij. Het grootste ééndaagse vakevenement van de Nederlandse fietsenbranche wordt ontegenzeglijk een grootste happening, die de goede traditie van voorgaande jaren in ere houdt.

De BOVAG Tweewielerbranchedag 2010 staat in het teken van ‘New Energy – Op de pedalen voor groen en gezond’. ’s Avonds vindt vanzelfsprekend de feestelijke uitreiking plaats van de 13e editie van de Tweewielerwinkel van het Jaar, waarvoor momenteel nog acht winkels in de race zijn.

Plaats van handeling is dit jaar de sfeervolle Cruise Terminal in Rotterdam (foto). Die locatie is niet toevallig gekozen en heeft alles te maken met het feit dat Rotterdam volgend jaar het decor is van de Grand Départ van de Tour de France. De dag zal dan ook diverse Tour de France-accenten mee krijgen.

De laatste jaren was de BOVAG Tweewielerbranchedag goed voor 600 tot 700 bezoekers en de verwachting is dat het ook dit jaar weer bijzonder druk zal worden. Tijdig aanmelden is daarom aanbevelenswaardig.

De BOVAG Tweewielerbranchedag wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van diverse sponsoren uit de tweewielersector. Bovemij Verzekeringen en ENRA Verzekeringen treden, evenals voorgaande jaren, wederom op als hoofdsponsor.

KLIK HIER om uzelf aan te melden voor de BOVAG Tweewielerbranchedag 2010
KLIK HIER voor alle informatie over de BOVAG Tweewielerbranchedag 2010

Reageer op dit artikel